Kom naar de laatste voorstelling van ‘Een Wintervertelling!, naar Charles Dickens en onszelf‘ (7+) op zaterdag 14 januari 19:30 of zondag 15 januari 15:00 in de Garenspinnerij!

Het Jeugdtheaterhuis speelt deze winter ‘Een Wintervertelling!’ in theaters door heel Zuid-Holland. De feestelijke premières waren in Cultuurhuis Garenspinnerij en de tournee eindigt ook weer in Gouda.

Twaalf talentvolle jongeren van de vooropleiding gaan aan de haal met Dickens’ wereldberoemde ‘A Christmas Carol’ uit 1843. Maar… ze maken het van NU! Ze stellen vragen bij het verhaal van Dickens: hoe kan het dat Scrooge eerst zo’n vrek is en daarna zijn geld weggeeft? Kan een mens wel veranderen? De spelers laten zien wat ze in huis hebben: van dans tot theater en live rocken in een bandje! Laat je meenemen in deze aanstekelijke, tegendraadse én grappige voorstelling geschikt voor iedereen van 7 jaar en ouder.

“Iedereen heeft een eigen verhaal, goed of slecht, en ik vind dat die verhalen gehoord moeten worden. Misschien herken jij je erin… en dat laat zien dat niemand alleen is!” – Jan, speler ‘Een Wintervertelling!’

⏰ Zaterdag 14 januari 19:30 uur
⏰ Zondag 15 januari 15:00 uur
🎟️ €10 | t/m 18 jaar €7,50

Lees ook: