Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

EXTRA! Kerstvakantie – Theaterwereld – 7 t/m 12 jaar

7 januari 2022 @ 14:00 - 17:15

€10.00

Deze kerstvakantie ben je welkom in het nieuwe Jeugdtheaterhuis: een wereld waar je theaterhart sneller van gaat kloppen. Kom theater maken, acteren, filmen, schrijven, dansen en nog veel meer!

Leeftijd: 7 t/m 12 jaar (groep 4 t/m 8 van de basisschool)

WELKOM, welcome, willkommen, bienvenue hooggeëerd publiek! Kies een decorstuk of kostuum, licht uit, spot aan… en toneelspelen maar! Pak het podium of bedien het licht in het minitheater. Haal inspiratie uit de superboekenkast, verdwijn in de leeshoek, schrijf je eigen toneelstuk, of filosofeer met anderen over een grote of kleine levensvraag aan tafel in het inspiratielokaal. Maak je eigen video op de filmzolder met green screen. Camera loopt? Actie! In de minibioscoop kijk je lekker naar Rembo & Rembo, Klokhuis, Freek Vonk of Batman: er is elk uur iets anders te zien! In het JTH-winkeltje kun je een tof kado voor je beste vriend(in) vinden. Maak vrienden. Verwonder je. Kijk rond en luister… Dompel je onder in de wereld van je verbeelding!

Deze middag kun je onder andere Toneelspelen met Liza en Filosoferen & ontwerpen met Borius.

Koop hier je ticket voor de hele middag van 14:00 tot 17:15 uur.

Prijs

  • € 10,00

Gegevens

Datum:
7 januari 2022
Tijd:
14:00 - 17:15
Kosten:
€10.00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
,

Locatie

Cultuurhuis Garenspinnerij
Turfsingel 34a
Gouda, Zuid-Holland 2802 BC Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Theaterwereld Kerstvakantie - 14:00 - 17.15 uur - 7/01
EXTRA! Kerstvakantie Theaterwereld 7/01/2022
10,00
30 beschikbaar

EXTRA! Kerstvakantie - Welkom in de Theaterwereld!

Deze kerstvakantie zijn er weer toffe EXTRA!’s voor iedereen van 7 t/m 12 jaar. Kom theater maken, acteren, filmen, schrijven, dansen en nog veel meer, op 29 december of 7 januari!

Behalve toegang tot het minitheater, inspiratielokaal, filmzolder en de minibioscoop , zijn er beide dagen workshops Toneelspelen en Filosoferen & ontwerpen. Voor € 10,- ben je de hele middag onder de pannen! In een wereld waar je theaterhart sneller van gaat kloppen…

Koop hier je kaartje voor woensdag 29 december en/of vrijdag 7 januari