Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis workshop Storytelling

14 juni @ 15:00 - 17:00

Jongeren in en rond Gouda opgelet! We organiseren een gratis workshop Storytelling op woensdag 14 juni voor 12 t/m 26 jaar.

Your Stories biedt een podium voor iedereen die van zich wil laten horen. Wat vind jij belangrijk, waar wil jij anderen mee inspireren, welke verhalen moeten gehoord worden? Of je nu vaker op een podium hebt gestaan of niet, je kunt je nu opgeven voor de eerste editie van Your Stories, op GoudAsfalt op zaterdag 24 juni. In het kader hiervan organiseren we een gratis workshop Storytelling op woensdag 14 juni 15:00-17:00 uur. Je kunt ook meedoen met één van de twee.

Geef je nu op voor de workshop en/of het event via dit formulier!

 

Workshop Storytelling met Tom Lash
Leer de basics van het vertellen van jouw eigen verhaal! Tijdens deze workshop leer je de handvaten van storytelling. Tom Lash is een ervaren storyteller en gaat je helpen bij jouw persoonlijke verhaal. Zo ontdek je meteen de impact van storytelling! Je leert hoe je jouw verhaal interessant maakt, een goed te volgen opbouw maakt en een persoonlijke creatieve draai geeft aan jouw verhaal. De workshop is op woensdag 14 juni 15:00-17:00 uur in Cultuurhuis Garenspinnerij, bij het Jeugdtheaterhuis.

Your Stories Event
Wil jij vertellen, rappen, dansen, zingen of een andere manier van storytelling laten horen? Doe dan mee met het Your Stories Event op zaterdag 24 juni – 14:30 tot 16:00 uur op GoudAsfalt – en stap het podium op! Lees meer over het event


Vragen?
Whatsapp projectleider Sarah op 06 39 32 94 69 of stuur een mail naar projecten@jeugdtheaterhuis.nl
Volg ons nu op Instagram: @your_storiesgouda

Gegevens

Datum:
14 juni
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

Cultuurhuis Garenspinnerij
Turfsingel 34a
Gouda, Zuid-Holland 2802 BC Nederland

Meedoen: 7 weken musical- of theaterles!

Schrijf je in voor het nieuwe seizoen! Ook de Theaterlessen in Gouda vind je op onze vernieuwde website

jeugdtheaterhuis.nl