Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jeugdtheaterhuis Weekend 2023

24 juni

€5,00

Tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend spelen al onze lesgroepen hun eindpresentatie voor publiek! Kom je kijken? Koop hieronder je ticket!

Het zit erop: alle leerlingen hebben in één of meerdere lesreeksen volop theater gemaakt, verhalen verzonnen, samen gespeeld, ontdekt, gemaakt en samengewerkt. Het laatste blok werkte iedere lesgroep van het Jeugdtheaterhuis toe naar een mooie eindpresentatie voor familie en vrienden in de theaterzaal in Cultuurhuis Garenspinnerij. Zaterdag 24 juni is het tijd om te schitteren op het podium!

Het JTH Weekend ademt, ruikt, voelt en proeft Jeugdtheaterhuis; de veilige en fijne plek waar jij samen met anderen iets moois maakt dat ertoe doet. Een meer ‘wij’ kunnen we deze zaterdag niet zijn!

Het programma:
Eindpresentatie Theaterlessen M & L: 12.45 uur
Eindpresentatie ActeerLABs: 17.15 uur

Toegang € 5,00 per persoon. Koop je ticket hieronder. Aan de kassa kan ook, mits niet uitverkocht. De kassa is steeds een half uur voor aanvang van de voorstelling open.

Gegevens

Datum:
24 juni
Kosten:
€5,00
Evenement Categorieën:
, , , , , ,
Evenement Tags:
,

Locatie

Cultuurhuis Garenspinnerij
Turfsingel 34a
Gouda, Zuid-Holland 2802 BC Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Meedoen: 7 weken musical- of theaterles!

Schrijf je in voor het nieuwe seizoen! Ook de Theaterlessen in Gouda vind je op onze vernieuwde website

jeugdtheaterhuis.nl