Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jeugdtheaterhuis x Kunstbende

2 mei @ 10:30 - 14:30

Kies jouw favoriete Kunstbende-workshops en doe inspiratie op deze meivakantie!

In de meivakantie organiseert het Jeugdtheaterhuis samen met de Kunstbende een workshopdag in Cultuurhuis Garenspinnerij. Dinsdag 2 mei kun je gratis meedoen met 2 workshops, zelf te kiezen uit onze speciale selectie! Een goede voorbereiding als je mee wil doen met de voorrondes van de Kunstbende (in juni), maar ook ‘gewoon’ om extra inspiratie op te doen, je theaterhorizon te verbreden en je skills uit te breiden.
Je kunt meedoen met 2 van de 3 workshops: Spoken Word, Camera Acteren of Content Creator.

Aanmelden gaat via de website van Kunstbende. KLIK HIER! (Maak eerst een account aan en klik dan op ‘aanmelden’)

Tijdens deze workshopdag kun je je voor twee workshops inschrijven; één voor en één na de pauze.

– 10:30-12:00 Spoken Word door Gino van Weenen OF Camera Acteren door Shariff Nasr
– 12:00-13:00 Pauze
– 13:00-14:30 Spoken Word door Gino van Weenen OF Content Creator door Melanie Esther
Inloop is vanaf 10:00 uur.

Over de workshops:

  • Spoken Word is meer dan alleen schrijven. Je maakt jouw eigen verhaal en vind jouw eigen stem. Door middel van een aantal opdrachten maak je een tekst die je met de andere deelnemers deelt. Hardop en eigen. De docent Gino van Weenen is spoken word-artiest, presentator, moderator en educator. Via poëzie, literatuur, beeldende kunst en theater probeert hij kijkers en luisteraars mee te nemen naar nieuwe inzichten.
  • Camera Acteren Acteren voor een camera is weer een vak apart als je het vergelijkt met acteren op een podium. In deze workshop krijg je tips en tricks over camera-acteren van regisseur Shariff Nasr!
  • Content Creator Heb jij een Instagrampagina, een TikTok account, maak je een podcast of heb je een eigen YouTube-kanaal? Als content creator kun je je met heel veel dingen bezighouden! Misschien heb je jouw audience al gevonden, of misschien ben je hier nog naar op zoek. Hoe dan ook is het belangrijk om te weten wat jouw unieke verhaal is, en hoe je dit aan je publiek wilt vertellen. Melanie Esther is Artist Branding & Social Media Coach en werkt met artiesten aan het vinden en vertellen van hun unieke verhaal. Tijdens deze workshop neemt ze je mee in hoe je een sterk merk van jouw content kunt maken, hoe je ervoor kunt zorgen dat je zichtbaar en herkenbaar bent en hoe je kunt knallen met jouw social media!

Gegevens

Datum:
2 mei
Tijd:
10:30 - 14:30
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Cultuurhuis Garenspinnerij
Turfsingel 34a
Gouda, Zuid-Holland 2802 BC Nederland
+ Google Maps

Meedoen: 7 weken musical- of theaterles!

Schrijf je in voor het nieuwe seizoen! Ook de Theaterlessen in Gouda vind je op onze vernieuwde website

jeugdtheaterhuis.nl