Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kunst-ontdekdag! – 7 t/m 12 jaar – gratis

18 augustus @ 12:30 - 17:00

Woensdag 1 maart is de gratis Kunst-ontdekdag voor kinderen in Gouda. Je kunt acteren, muziek maken en beeldende kunst maken.

Stel je voor: een ontdekkingstocht door Cultuurhuis Garenspinnerij… waarbij je langs theater, muziek en beeldende kunst reist. Eén dag, drie workshops, en een voorstelling. En dat helemaal gratis!

Leeftijd: 7 t/m 12 jaar (groep 4 t/m 8)

Onder leiding van enthousiaste docenten van het Jeugdtheaterhuis en Cultuurhuis Garenspinnerij ga je aan de slag in verschillende lokalen, studio’s en theaterzalen. Deze middag ontdek je de beeldend kunstenaar, muzikant en acteur in jezelf! Welke kunstvorm wordt jouw nieuwe favoriet? Doe mee aan de Kunst-ontdekdag en ontdek het! Na drie workshopsrondes ga je kijken naar de voorstelling van de ‘Jeugdtheaterhuis 36-uurs’. Een groep jongeren tussen de 13 en 18 jaar heeft na 36 uur samen in de Garenspinnerij een leuke, korte familievoorstelling gemaakt en die gaan zij voor jullie spelen. Van 16.00-16.30 uur kijken we naar de voorstelling en daarna ronden we met elkaar deze gezellige, creatieve dag af!

Waar & wanneer: vrijdag 18 augustus 2023 van 12:30 tot 17:30 uur in Cultuurhuis Garenspinnerij
Voor: iedereen van 7 t/m 12 jaar (uit groep 4 t/m 8). Je hoeft geen ervaring met theater, muziek of beeldende kunst te hebben om mee te doen!
Kost: niets! Reserveer wel even een gratis kaartje. Inschrijven kan via de website van de Garenspinnerij.

Gegevens

Datum:
18 augustus
Tijd:
12:30 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Cultuurhuis Garenspinnerij
Turfsingel 34a
Gouda, Zuid-Holland 2802 BC Nederland
+ Google Maps

Meedoen: 7 weken musical- of theaterles!

Schrijf je in voor het nieuwe seizoen! Ook de Theaterlessen in Gouda vind je op onze vernieuwde website

jeugdtheaterhuis.nl