Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Officiële opening: vrijdag

1 oktober 2021 @ 18:30 - 22:30

Vanaf vrijdag 1 oktober 2021 vieren we ons 30-jarig bestaan met de feestelijke opening van het vernieuwde Jeugdtheaterhuis in Gouda. En dat vieren we het liefst met jullie!

Heb jij onze uitnodiging (per mail) ontvangen voor de openingsavond op vrijdag 1 oktober? Reserveer dan snel jouw vrijkaart(en) voor de opening via de link in de mail!

 

Een compleet vernieuwd Jeugdtheaterhuis in Gouda. Waar het ooit begon, is nu een plek gebouwd waar kinderen en jongeren (bijna) iedere dag bezig kunnen zijn met theater, muziek, literatuur, filosofie… bezig kunnen zijn met kunst!

De officiële opening wordt vrijdag 1 oktober om 19.00 uur verricht door Frederik Zevenbergen, gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland, en Thierry van Vugt, wethouder van de Gemeente Gouda, in Cultuurhuis Garenspinnerij te Gouda. Daarna kunnen genodigden de hele avond door het gebouw dwalen. We onthullen de Bregje Boonstra Boekenkast. We spelen in de theaterzaal de voorstellingen Droom van een Midzomernacht en De Rotsachtige Enge Show. Je kunt kijkjes nemen in alle verbouwde ruimtes en zien hoe onze docenten met kinderen en jongeren aan het werk gaan. Misschien wel meedoen en met ons proosten op de toekomst!

Genodigden zijn hartelijk welkom vanaf 18.30 uur. Heb je onze uitnodiging voor vrijdag 1 oktober per mail ontvangen? Meld je dan aan via de link in de uitnodiging.

Heb je onze uitnodiging ontvangen om zaterdag 2 oktober (voor iedereen van 7 t/m 12 jaar) of zondag 3 oktober (voor iedereen van 12 t/m 20 jaar) de feestelijke opening met ons mee te vieren? Bestel dan nu je (gratis) kaartje voor de zaterdag of de zondag.

Gegevens

Datum:
1 oktober 2021
Tijd:
18:30 - 22:30
Evenement Categorieën:
, , , , , , , , , , ,
Evenement Tags:

Locatie

Cultuurhuis Garenspinnerij
Turfsingel 34a
Gouda, Zuid-Holland 2802 BC Nederland
+ Google Maps

Meedoen: 7 weken musical- of theaterles!

Schrijf je in voor het nieuwe seizoen! Ook de Theaterlessen in Gouda vind je op onze vernieuwde website

jeugdtheaterhuis.nl