Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OPEN HUIS – kom proeven!

10 september 2022 @ 14:00 - 17:00

Zaterdag 10 september is het Open Huis van het Jeugdtheaterhuis en de Garenspinnerij. Binnen en buiten is er genoeg te ontdekken en beleven voor iedereen van 2 t/m 102 jaar. Toegang is gratis!

Je kunt komen spelen, verkleden, verzinnen, knutselen en meer… De toffe studio’s van de Theaterwereld zijn open en onze docenten en oudere leerlingen staan voor je klaar. Bezoek het bioscoopje, de theaterzaal en het inspiratielokaal vol boeken, typemachines en geheime hoekjes. De film- en fotostudio met green screen staat vandaag in de foyer: klaar om mee aan de slag te gaan! Zet een nieuw gezicht op met een zelfgemaakt masker of knutsel in de beeldende workshop van de Garenspinnerij zelf je ‘prop’, waarmee je daarna een supergrappige foto kunt maken. Ervaar hoe het is om toneel te spelen en in de schijnwerpers te staan. Kortom: wees welkom en ontdek de leukste dingen van het Jeugdtheaterhuis!

Ook zijn er die dag allerlei andere leuke activiteiten in Cultuurhuis Garenspinnerij: van beeldende kunst tot optredens en van lekker eten tot instrumenten uitproberen (zie ook hun website over het Open Huis). Je kunt binnenlopen tussen 14:00 en 17:00 uur. Toegang is gratis. Tot dan!

Gegevens

Datum:
10 september 2022
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, , , , , , , , , ,
Evenement Tags:

Locatie

Cultuurhuis Garenspinnerij
Turfsingel 34a
Gouda, Zuid-Holland 2802 BC Nederland
+ Google Maps

Meedoen: 7 weken musical- of theaterles!

Schrijf je in voor het nieuwe seizoen! Ook de Theaterlessen in Gouda vind je op onze vernieuwde website

jeugdtheaterhuis.nl