Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OPEN HUIS – “Hoog water”

3 juni @ 14:00 - 17:00

Zaterdag 3 juni is het weer Open Huis! Ontmoet docenten, kijk naar optredens, doe mee met leuke (theater)activiteiten en relax in de foyer met een hapje en drankje. De hele familie is van harte welkom en de entree is gratis. Loop binnen tussen 14.00-17.00 uur. 

Thema van de dag is: Hoog water! Dompel je vandaag onder in de wondere wereld van theater, beeldende kunst, muziek, en poëzie. Dit alles speelt zich af onder en op het water! Dus trek je kaplaarzen aan, zet je duikbril op, neem je snorkel mee en trek iets blauws aan… dan word jij onderdeel van ons decor!

Kun je ook de vrijdagavond ervoor? Kom dan naar de Verrassing op Vrijdag!

Programma zaterdag 3 juni

In de Theaterwereld kan jong en oud in de wereld van theater duiken. Loop binnen tussen 14:00 en 17:00 en doe mee! Je kunt spelen, verzinnen, je fantasie de vrije loop laten, je verkleden en ontdekken hoe je samen verhalen vertelt. In het inspiratielokaal kun je aan de gang met het ontwerpen van je eigen decor, een verhaal typen op de typemachine of een duik nemen in de fantasierijke boekenkast. Je vindt de Theaterwereld van het Jeugdtheaterhuis in lokaal 0.5. Onze docenten staan voor je klaar!

OVERIG DOORLOPEND PROGRAMMA:

Workshops Kinderatelier
In het Kinderatelier dobber je gezellig mee in een open les

Expostities
Cursisten van Cultuurhuis Garenspinnerij
De Goudse Fotoclub
Het GouwePalet

Demonstraties
Keramiek draaien (lokaal 0.15)
Edelsmeden (lokaal 0.17)

OPTREDENS:

14.00 uur
Samenspelgroep Frank van Geest (lokaal 0.12)

14.15 uur
Zanggroep Leonore Engelbrecht (foyer)
Jazz Academie (StudioGonz)
Bordeaux Trio (Lokaal 2.4)

14.45 uur
Popkoor Streetlife (StudioGonz)
Barokensemble (lokaal 0.12)
Harpensemble (zaal 1.2)

15.00 uur
Symfonieorkest & Jeugdtheaterhuis: Familievoorstelling ‘Shakespeare is hier’ (8+) (zaal 1.1)
In de familievoorstelling ‘Shakespeare is hier’ maak je kennis met het bijzondere, beeldende taalgebruik van Shakespeare en diens nog steeds superactuele thema’s. Met live muziek door het Symfonieorkest & theaterspel door drie leerlingen van de vooropleiding het Jeugdtheaterhuis!

16.00 – 16.30 uur
Interactieve voostelling ‘De Populairste Mens’ met spelers van de Jeugdtheaterhuis Productiegroep 10-12 jaar (zaal 1.1). Een spannende, interactieve quiz waarbij materiaal uit de voorstelling wordt gebruikt. Zodra jij de theaterzaal binnenloopt word jij als publiek onderdeel van dit spektakel!

Bekijk alle info over Cultuurhuis Garenspinnerij op hun website

Locatie

Cultuurhuis Garenspinnerij
Turfsingel 34a
Gouda, Zuid-Holland 2802 BC Nederland
+ Google Maps

Meedoen: 7 weken musical- of theaterles!

Open Huis op vr 2 en za 3 juni!

Dompel je vandaag onder in de wereld van theater, beeldende kunst en muziek. Er zijn activiteiten voor iedereen van 2 t/m 102 jaar, dus kom lekker met de hele familie.