Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Super Cool Kidsfeest

31 mei @ 14:00 - 17:00

Elk jaar nodigt het kindercollege alle kinderen van Gemeente Gouda uit op de Markt voor het gratis Super Cool Kidsfeest 2023. Ook het Jeugdtheaterhuis is woensdag 31 mei aanwezig! Kom langs, maak samen verhalen over de wijk met een rapper en speel Twister met een Twist!

Super Cool Kidsfeest is het afscheidsfeestje van het kindercollege. Ieder jaar treedt er een nieuw kindercollege aan en neemt het oude afscheid. Tijdens dit gratis feest is er van alles te doen en te beleven voor alle kinderen in Gouda.

De Markt is deze middag verdeeld in 6 pleinen:

  • Hoofdplein: voor een dansje, muziek en andere feestelijke activiteiten.
  • Beweegplein: voor sport, spel én een stormbaan van het leger.
  • Voel-je-goedplein: om te spelen, te chillen en te dansen in de Stille Disco.
  • Cultuurplein: kom er knutselen of bezoek de kinderkleding-ruilbeurs.
  • Natuurplein: voor de liefhebbers van de natuur – een plein vol blije bijen.
  • Techniekplein: hier gebeurt van alles over recyclen en spelen met robots.

Bij de stand van de Garenspinnerij vind je ook het Jeugdtheaterhuis. Speel met ons Twister met een Twist en ga daarna aan de slag! Met rapper Colling Seintje van RapXpress kun je samen verhalen maken en vertellen over de wijk. We zien je daar…

Voedselbank
Een gratis feest is leuk, maar het kindercollege wil ook graag iets doen voor een Goed Doel. Dit jaar steunen we kinderen die moeten opgroeien in armoede. Deze kinderen krijgen zelden iets extra’s. Daarom willen we, samen met de Voedselbank Gouda, deze kinderen blij maken met een zomerse verrassing. En daar hebben we jouw hulp bij nodig. Help je ook mee? Kom naar de kraam van de Voedselbank op het hoofdplein. Voor een klein bedrag geven we deze kinderen al een grote glimlach! Samen maken we het verschil voor kinderen in armoede.

Het Super Cool Kidsfeest 2023 wordt georganiseerd door Brede School Gouda in samenwerking met Bibliotheek GoudaBoekfiets GoudaCinema GoudaCultuurhuis Garenspinnerij, Defensie, EHBO GoudaGrand CanyonGemeente GoudaGoudse SchouwburgIVNJeugdtheaterhuiskinderboerderij de Goudse HofstedenMirakel MusicaltheaterMuseum GoudaODMH/ZwanebloemSpel aan HuisSpel om de HoekSPORT.GOUDATechniekPunt GoudaTechniekproject GoudaVan Pet naar Pret, Voedselbank GoudaVoorleesExpress en anderen.

 

Meedoen: 7 weken musical- of theaterles!

Open Huis op vr 2 en za 3 juni!

Dompel je vandaag onder in de wereld van theater, beeldende kunst en muziek. Er zijn activiteiten voor iedereen van 2 t/m 102 jaar, dus kom lekker met de hele familie.