Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theaterwereld – 7 t/m 12 jaar – Robot robot robot

26 oktober 2022 @ 12:30 - 17:30

€15,00

Wat is het verschil tussen een robot en een mens? Kan jij eigenlijk een robot worden? Kom naar de Cinekid-editie van de Theaterwereld en kom samen onderzoeken, tijdreizen, toneelspelen én naar de film Robotbroer!

Leeftijd: 7 t/m 12 jaar (groep 4 t/m 8 van de basisschool)

THEMA VAN DEZE MIDDAG: Robot robot robot – in samenwerking met Filmhuis Gouda

In de herfstvakantie hebben we een bijzondere samenwerking met Filmhuis Gouda in het kader van het Cinekid Festival; het grootste filmfestival voor kinderen. We gaan aan de slag met theater en jouw ideeën en fantasie in de Theaterwereld en daarna gaan we naar de film in het Filmhuis. Limo en iets lekkers inbegrepen!

We beginnen in onze Theaterwereld in Cultuurhuis Garenspinnerij. Daar onderzoeken we het verschil tussen een robot en een mens – kan jij eigenlijk een robot worden? Of ben je daar teveel mens voor? Wat zou jij doen als je een eigen robot kreeg? Jij hebt vast ook heel veel robot-vragen en ideeën. Je gaat samen met de groep onderzoeken, verzinnen, tijdreizen en toneelspelen.

Docent: Borius van der Meulen

Daarna lopen we naar het Filmhuis en bezoeken we één van de topfilms van Cinekid: Robotbroer. Deze sciencefiction-film laat je nadenken over wat technologie voor mensen betekent. En je krijgt meteen een leuke wijze les over vriendschap en jaloezie. Lees meer over de film op de website van Filmhuis Gouda. De van oorsprong Deense film is Nederlands gesproken. Let op: het leeftijdsadvies voor de film is 8+, dus het kan een beetje spannend zijn voor de jongste kinderen. Bekijk hier de trailer (alleen beschikbaar met Engelse ondertiteling). Na afloop kun je om 17:30 uur in het Filmhuis worden opgehaald.

Een middag vol theater, avontuur én film: perfect voor de herfstvakantie!

PRAKTISCHE INFORMATIE:

De Theaterwereld is een plek speciaal voor kinderen van 7 t/m 12 jaar, waar je zelf aan de slag gaat met theater, film, beeld, muziek en meer. Waar je gezien en gehoord wordt en van alles mag uitproberen. Een plek vol avontuur en fantasie! De Theaterwereld is elke laatste woensdag van de maand en op woensdag in de vakanties, van 12:30 tot 17:30 uur. Inloop tussen 12.15 en 13.15 uur, dus haasten hoeft niet! Er is iedere keer een ander thema. Voor 15 euro kan je de hele middag meedoen. Mis het niet: koop hieronder alvast je kaartje (of regel het bij aankomst aan de kassa).

Gegevens

Datum:
26 oktober 2022
Tijd:
12:30 - 17:30
Kosten:
€15,00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Cultuurhuis Garenspinnerij
Turfsingel 34a
Gouda, Zuid-Holland 2802 BC Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Meedoen: 7 weken musical- of theaterles!

Schrijf je in voor het nieuwe seizoen! Ook de Theaterlessen in Gouda vind je op onze vernieuwde website

jeugdtheaterhuis.nl