Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theaterwereld – 7 t/m 12 jaar – geannuleerd

30 november 2022 @ 12:30 - 17:30

€15,00

De Sinterklaas-editie van de Theaterwereld gaat helaas niet door! Wil je wel naar het Huis van Sinterklaas, kijk dan op de website van Museum Gouda. De volgende editie van de Theaterwereld is op woensdag 4 januari  – koop alvast je kaartje!

Leeftijd: 7 t/m 12 jaar (groep 4 t/m 8 van de basisschool)

De Sint is in het land en dan zijn we natuurlijk allemaal weer héél braaf. Maar wat is dat eigenlijk, braaf…? En wat is dan stout? De Goede Sint lijkt het allemaal te weten. Maar weet jij wat het is? In deze speciale Sinterklaas-editie van de Theaterwereld onderzoeken we het. We starten in de Theaterwereld van het Jeugdtheaterhuis in Cultuurhuis Garenspinnerij, waar we samen gaan maken, spelen en ontdekken. Daarna brengen we een bezoek aan het Huis van Sinterklaas! In het Museum zoeken we naar braaf en stout in de kunstwerken. We delen onze ontdekkingen met iemand die er heeeel veel vanaf weet… JA! We ontmoeten de Sint!

De volgende editie is woensdag 4 januari!

PRAKTISCHE INFORMATIE:
De Theaterwereld is elke laatste woensdag van de maand en op woensdag in de vakanties, van 12:30 tot 17:30 uur. Inloop tussen 12.15 en 13.15 uur. Er is iedere keer een ander thema. Voor 15 euro kan je de hele middag meedoen.

Gegevens

Datum:
30 november 2022
Tijd:
12:30 - 17:30
Kosten:
€15,00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Cultuurhuis Garenspinnerij
Turfsingel 34a
Gouda, Zuid-Holland 2802 BC Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Meedoen: 7 weken musical- of theaterles!

Schrijf je in voor het nieuwe seizoen! Ook de Theaterlessen in Gouda vind je op onze vernieuwde website

jeugdtheaterhuis.nl