Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrijdag – Theaterwereld – 7 t/m 12 jaar

11 februari 2022 @ 15:00 - 18:15

€7,50 – €10,00

Welkom in een wereld waar je theaterhart sneller van gaat kloppen. Kom theater maken, acteren, filmen, schrijven, dansen, filosoferen wanneer het joú uitkomt!

Leeftijd: 7 t/m 12 jaar (groep 4 t/m 8 van de basisschool)

WELKOM, welcome, willkommen, bienvenue hooggeëerd publiek! Dompel je onder in de wereld van de verbeelding. Kies een decorstuk of kostuum, licht uit, spot aan… en toneelspelen maar! Pak het podium of bedien het licht in het MINITHEATER. Haal inspiratie uit de superboekenkast, verdwijn in de leeshoek, schrijf je eigen toneelstuk, of filosofeer met anderen over een grote of kleine levensvraag aan de GROTE TAFEL. Maak je eigen video in de FILMZOLDER met green screen. Camera loopt? Actie! In de MINIBIOSCOOP kijk je lekker onderuitgezakt naar Rembo & Rembo, Klokhuis, Freek Vonk of Batman… Er is elke dag, ieder uur iets anders te zien! In het WINKELTJE kun je een superkado voor je beste vriend(in) vinden. Maak vrienden. Verwonder je. Kijk rond en luister… Een wereld waar je theaterhart sneller van gaat kloppen!

Vandaag is er Toneelspelen met Fee en Kunstgeschiedenis en Theater met Roos.

Koop hier je kaartje voor de hele of halve middag.

 

Gegevens

Datum:
11 februari 2022
Tijd:
15:00 - 18:15
Kosten:
€7,50 – €10,00
Evenement Categorieën:
, , , ,

Locatie

Cultuurhuis Garenspinnerij
Turfsingel 34a
Gouda, Zuid-Holland 2802 BC Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Meedoen: 7 weken musical- of theaterles!

Gratis workshop Storytelling woensdag 14 juni – doe je mee?

In het kader van ons nieuwe project Your Stories organiseren we een gratis workshop Storytelling voor jongeren op woensdag 14 juni om 15:00-17:00 uur. Lees meer via de knop hieronder.

Volg je ons al op Instagram? @your_storiesgouda