Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zaterdag – Theaterwereld – 12 jaar t/m 20 jaar

27 november @ 14:30 - 17:45

€7.50 – €10.00

Welkom in een wereld waar je theaterhart sneller van gaat kloppen. Kom theater maken, acteren, filmen, schrijven, filosoferen wanneer het joú uitkomt!

Leeftijd: 12 jaar t/m 20 jaar (vanaf brugklas voortgezet onderwijs)

WELKOM, welcome, willkommen, bienvenue hooggeëerd publiek! Kom binnen, kijk rond en luister… Dompel je onder in de wereld van de verbeelding. Kies een decorstuk of kostuum, licht uit, spot aan… en toneelspelen maar! Pak het podium of bedien het licht in het MINITHEATER. Haal inspiratie uit de superboekenkast, verdwijn in de leeshoek, schrijf je eigen toneelstuk, of filosofeer met anderen over een grote of kleine levensvraag aan de GROTE TAFEL. Maak je eigen video in de FILMZOLDER met green screen. Camera loopt? Actie! In de MINIBIOSCOOP kijk je lekker onderuitgezakt naar Rembo & Rembo, Batman en nog veel meer. Er is elke dag, ieder uur iets anders te zien! In het WINKELTJE koop je een kado voor je beste vriend(in) of een kaartje voor vandaag of morgen. Maak vrienden. Verwonder je… Een wereld waar je theaterhart sneller van gaat kloppen!

Vandaag kun je Toneelspelen met Daniël en Filosoferen/ schrijven/ maken met Sharon

Koop hier je ticket voor een hele of halve middag.

Prijs:

  • Hele middag: 10,00
  • Halve middag: 7,50

Gegevens

Datum:
27 november
Tijd:
14:30 - 17:45
Kosten:
€7.50 – €10.00
Evenement Categorieën:
, , , ,

Locatie

Cultuurhuis Garenspinnerij
Turfsingel 34a
Gouda, Zuid-Holland 2802 BC Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

EXTRA! Kerstvakantie - Welkom in de Theaterwereld!

Deze kerstvakantie zijn er weer toffe EXTRA!’s voor iedereen van 7 t/m 12 jaar. Kom theater maken, acteren, filmen, schrijven, dansen en nog veel meer, op 29 december of 7 januari!

Behalve toegang tot het minitheater, inspiratielokaal, filmzolder en de minibioscoop , zijn er beide dagen workshops Toneelspelen en Filosoferen & ontwerpen. Voor € 10,- ben je de hele middag onder de pannen! In een wereld waar je theaterhart sneller van gaat kloppen…

Koop hier je kaartje voor woensdag 29 december en/of vrijdag 7 januari