Vanaf vrijdag 1 oktober 2021 vieren we ons 30-jarig bestaan met de feestelijke opening van het vernieuwde Jeugdtheaterhuis.

Heb jij onze uitnodiging (per mail) ontvangen voor de openingsavond op vrijdag 1 oktober? Reserveer dan snel jouw vrijkaart(en) voor de opening via de link in de mail!

De officiële opening wordt vrijdag 1 oktober om 19.00 uur verricht door Frederik Zevenbergen, gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland, en Thierry van Vugt, wethouder van de Gemeente Gouda, in Cultuurhuis Garenspinnerij.
Daarna kunnen genodigden de hele avond door het gebouw dwalen. We onthullen de Bregje Boonstra Boekenkast. We spelen in de theaterzaal de voorstellingen Droom van een Midzomernacht en De Rotsachtige Enge Show. Je kunt kijkjes nemen in alle verbouwde ruimtes en zien hoe onze docenten met kinderen en jongeren aan het werk gaan. Misschien wel meedoen en met ons proosten op de toekomst!
Genodigden zijn hartelijk welkom vanaf 18.30 uur. Heb jij onze uitnodiging per mail ontvangen? Meld je dan snel aan via de link in de uitnodiging.

Alle kinderen en jongeren van Gouda opgelet!

Wie jarig is, trakteert! Iedereen van 7 t/m 20 ontvangt van ons een gratis kaartje (t.w.v. € 10,-) voor zaterdag 2 oktober (voor iedereen van 7 t/m 12 jaar) of zondag 3 oktober (voor iedereen van 12 t/m 20 jaar). Verzilver de kortingscode JTHFEEST bij het afrekenen van je kaartje! Vier jij de feestelijke opening met ons mee? Reserveer dan snel voor de zaterdag of de zondag.

Lees ook: