Gezocht: een projectleider voor Goudse projecten met kinderen en jongeren! Ben jij onze nieuwe collega die het Jeugdtheaterhuis naar buiten brengt? En die in samenwerking met lokale partners en met, door en voor de jonge talenten van Gouda het podium claimt?

Jeugdtheaterhuis zoekt per direct een projectleider voor de volgende projecten:

Wijktoneelclub: Jeugdtheaterhuis gaat de wijken in, neemt scholen over met diverse podiumkunsten, verzamelt verhalen op straat en maakt hier samen met kinderen theater van in de wijk.
Stories: Jeugdtheaterhuis gaat op zoek naar jongeren met een verhaal. We scouten jongeren, helpen deze jongeren vorm te geven aan hun eigen talent en creëren samen het juiste podium. Dit kan in een theater zijn, maar ook bijvoorbeeld in de snackbar of sportschool.

Wat ga je doen:
• Je zet de verhalen van kinderen en jongeren op de eerste plaats en creëert samen met hen het podium dat ze verdienen.
• Je werkt de projectplannen uit en zet deze om naar concrete activiteiten en je organiseert en coördineert dit (incl. budgetbeheer).
• Je scout en stelt mede het juiste docententeam samen vanuit verschillende disciplines.
• Je werkt samen met de partners in de stad en maakt de projecten zichtbaar op verwachte en onverwachte plekken.
• Je draagt zorg voor toetsing en verantwoording van behaalde resultaten en adviseert over toekomstige projecten.

Jouw kwaliteiten:
• Je denkt in mogelijkheden, ziet kansen en zet deze graag om in concrete projecten.
• Je kunt contact maken met mensen in al hun diversiteit; leeftijd, gender, opleiding, achtergrond, cultuur en blikrichting.
• Je hebt ervaring met planning en organisatie van projecten, bij voorkeur in de culturele sector.
• Je hebt ervaring in het werken met kinderen en/of jongeren.
Wonen in het werkgebied van Jeugdtheaterhuis is een pre.

Wat bieden wij jou:
Jeugdtheaterhuis is een inspirerende werkplek waar altijd wat te beleven valt. Waarin je wekelijks je collega’s op het kantoor treft, maar ook kunt werken vanuit huis of op locatie. Jeugdtheaterhuis valt binnen de werkingssfeer van de cao Kunsteducatie. We bieden je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (één jaar) met een proeftijd van een maand voor 16 tot 21 uur per week. Het salaris bedraagt € 2.731 en maximaal € 3.057 bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur). Bij een overeenkomst van arbeid (zzp) hebben we een honorarium beschikbaar berekend met cao-loon naar zzp-tarief | digiPACCT.
De vaste werkdagen zijn woensdag en donderdag. De overige uren zijn in overleg in te plannen en kunnen ook in de avond of in het weekend nodig zijn.

Voel jij je aangesproken, ben je nieuwsgierig en heb je zin in deze uitdaging?
We horen graag van je, op jouw manier. Wat kan jij toevoegen aan onze organisatie en hoe zou jij met deze projecten aan de slag willen gaan? Stuur je reactie naar Sara Vesseur, directeur-bestuurder: sara.vesseur@jeugdtheaterhuis.nl
Voor meer informatie over de inhoud van de functie of over de procedure kun je contact opnemen met Borius van der Meulen, locatieleider van Gouda: gouda@jeugdtheaterhuis.nl

Bij een goede match nodigen we je uit voor een korte online kennismaking of live gesprek. Reageer zo snel mogelijk, maar uiterlijk op 17 februari 2023!

Lees ook: