Jeugdtheaterhuis is volop in actie te zien tijdens Gouda bij Kaarslicht op vrijdag 16 december. Kom jij kijken bij ons locatietheater en/of de familievoorstelling?

Locatietheater met winterse verhalen in de Peperstraat
Het Jeugdtheaterhuis speelt met drie groepen kinderen en jongeren locatietheater in de Peperstraat. Het publiek wordt in kleine groepjes meegenomen langs korte scènes, gespeeld door leerlingen tussen de 10 en 15 jaar. Iedere ronde is gratis en duurt ongeveer 25 minuten. Haak ook aan en beleef winterse verhalen in de sfeervolle Peperstraat! Het is een doorlopend programma van 19.30 tot 21.30 uur. Voor en na iedere ronde is er speciaal voor Gouda bij Kaarslicht nog veel meer te beleven in deze mooie straat!

Familievoorstelling in Cultuurhuis Garenspinnerij
Jongeren van de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis spelen om 20:00 uur de try-out van de familievoorstelling ‘Een Wintervertelling!’ in Cultuurhuis Garenspinnerij. De jonge talenten gaan aan de haal met het wereldberoemde ‘A Christmas Carol’ uit 1843. Maar… ze stellen vragen bij het kerstverhaal van Dickens en maken het van nú! Hoe kan het dat Scrooge eerst zo’n hebzuchtige vrek is en daarna zijn geld weggeeft? Kan iemand eigenlijk wel veranderen? De spelers laten zien wat ze in huis hebben: van dansen tot spoken word en van theater tot rocken in een bandje. Deze aanstekelijke, tegendraadse én grappige voorstelling is geschikt voor iedereen van 7 jaar en ouder.
Kaarten kosten € 10,- / € 7,50 t/m 18 jaar en zijn te reserveren via de website van het Jeugdtheaterhuis.

Lees ook: