Zaterdag 10 september is het Open Huis van het Jeugdtheaterhuis in de Garenspinnerij. Binnen en buiten is er genoeg te doen, zien en proeven voor iedereen van 4 t/m 20 jaar. Toegang is gratis. Ontdek hoe leuk het is in het Jeugdtheaterhuis!

Je kunt spelen, verkleden, verzinnen, knutselen en meer… De toffe studio’s van de Theaterwereld zijn open en onze docenten en oudere leerlingen staan voor je klaar. Ga naar het bioscoopje, de theaterzaal en het inspiratielokaal vol boeken, typemachines en geheime hoekjes. Of je nu wilt acteren, zingen, het licht wilt bedienen, in de schijnwerpers wil staan of alleen maar een kijkje nemen: alles kan. En let op: de film- en fotostudio met green screen staat speciaal voor vandaag in de foyer! Maak een masker of een andere ‘prop’ in een beeldende workshop van de Garenspinnerij en ga ermee op de foto in je eigen fantasiewereld! Wees welkom en ontdek de leukste dingen van het Jeugdtheaterhuis.

Ook zijn er die dag allerlei andere leuke activiteiten voor jong tot oud in Cultuurhuis Garenspinnerij. Van beeldende kunst tot optredens en van lekker eten tot instrumenten uitproberen (zie ook hun website over het Open Huis). Je kunt komen aanwaaien tussen 14:00 en 17:00 uur. Toegang is gratis. Tot dan!

Lees ook: