Zaterdag 10 september is het Open Huis van het Jeugdtheaterhuis en de Garenspinnerij. Loop binnen en ontdek hoe leuk het is in het Jeugdtheaterhuis! Binnen en buiten is er genoeg te doen, zien en proeven voor iedereen van 4 t/m 20 jaar. Toegang is gratis.

Wees welkom en ontdek de leukste dingen van het Jeugdtheaterhuis! Je kunt spelen, verkleden, verzinnen, knutselen, proeven en meer… De toffe studio’s van de Theaterwereld zijn open: het bioscoopje, de theaterzaal en het inspiratielokaal vol boeken, typemachines en geheime hoekjes. En wat dacht je van de filmstudio op zolder? Kom en ga aan de slag! Zet een nieuw gezicht op met een zelfgemaakt masker. Of maak je eigen video. Of je nu wilt acteren, zingen, het licht wilt bedienen in de theaterzaal, wil knutselen of juist filosoferen met anderen: onze docenten en oudere leerlingen staan voor je klaar.

Ook zijn er die dag allerlei andere superleuke activiteiten in Cultuurhuis Garenspinnerij. Van beeldende kunst tot optredens en van lekker eten tot instrumenten uitproberen (zie ook hun website over het Open Huis). Je kunt binnenlopen tussen 14:00 en 17:00 uur. Toegang is gratis. Tot dan!

Lees ook: