Het is officieel: we zijn GEOPEND!!!

De opening van het nieuwe Jeugdtheaterhuis vrijdagavond 1 oktober in Cultuurhuis Garenspinnerij was één groot feest! Zie hieronder de foto’s.

Frederik Zevenbergen, gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland en Thierry van Vugt, wethouder van de gemeente Gouda ontkurkten de champagneflessen en knipten gezamenlijk het grote lint door. Genodigden werden rondgeleid langs de splinternieuwe ruimtes: het inspiratielokaal, theatertje, bioscoopje en de filmstudio. Overal werden toffe voorproefjes en korte workshops gegeven. Docenten en oud-leerlingen van het JTH voerden de voorstelling Droom van een Midzomernacht uit, en als knallende afsluiter speelde de productiegroep Maassluis De Rotsachtige Enge Show! Wauw!
Zaterdag gaf kinderburgemeester Junia de Ridder het startsein voor de eerste echte ‘werkdag’ voor iedereen van 7 t/m 12 jaar met een prachtige speech (check hier de speech op Instagram) over de waarde van verhalen verzinnen.

Het nieuwe Jeugdtheaterhuis in Gouda is elke week geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Kom jij ook toneelspelen, musical, filosoferen & toneelschrijven, dansen en/of filmpjes maken? Kies een activiteit in de kalender en koop je kaartje!

Foto’s: Hans Tak

 

Lees ook: