Stel je voor… Een plek speciaal voor kinderen… Waar je zelf aan de slag gaat met theater, film, beeld, muziek en meer. Waar je gezien en gehoord wordt en van alles mag uitproberen. Voor iedereen van 7 t/m 12 jaar!

De vernieuwde Theaterwereld verrast je iedere keer met een ander thema. Woensdag 28 september trappen we af met het thema “Ik ben niet gek, ik ben een kunstenaar!” Want in iedereen zit een kleine of grote kunstenaar vol met ideeën, plannen, oplossingen, vragen en antwoorden. Heb je die kunstenaar nog niet ontdekt? Mooi zo! Dan gaan gaan we daar vandaag verandering in brengen. Aan het einde van de dag sta je samen met anderen in jullie eigen expositie van teksten, beelden, theater en jouw vragen waar grote mensen geen antwoord op hebben. Ben je erbij? Voor 15 euro kan je de hele middag meedoen. Koop hier alvast je kaartje voor woensdag 28 september

In de herfstvakantie is er een speciale Theaterwereld-middag op woensdag 6 oktober. Lees hier meer 

PRAKTISCHE INFORMATIE:
De vernieuwde Theaterwereld is een plek vol fantasie en avontuur voor iedereen van 7 t/m 12 jaar (groep 4 t/m 8 van de basisschool). De Theaterwereld is elke laatste woensdag van de maand en op woensdag in de vakanties, van 12:30 tot 17:30 uur. Inloop tussen 12.15 en 13.15 uur. Er is iedere keer een ander thema. Voor 15 euro kan je de hele middag meedoen. Doe je mee? Koop alvast je kaartje of regel het bij aankomst aan de kassa.

Lees ook: