De jongeren van de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis spelen deze winter “Een Wintervertelling!, naar Charles Dickens (en onszelf)”, een familievoorstelling voor 7+! De voorstelling speelt ook in de Garenspinnerij. De kaartverkoop is gestart.

De jongeren gaan aan de haal met het wereldberoemde A Christmas Carol uit 1843. Maar… ze maken het van NU! Ze stellen vragen bij het verhaal van Dickens en delen hun eigen ervaringen met elkaar en het publiek. Waardoor zijn de spelers geworden wie ze nu zijn? En hoe zit het eigenlijk met Scrooge: hoe kan het dat hij eerst zo’n hebzuchtige vrek is en daarna zijn geld weggeeft? Kan iemand eigenlijk wel veranderen? De talentvolle acteurs laten zien wat ze in huis hebben: van dansen tot spoken word en van theater tot rocken in een bandje! Laat je meenemen in deze aanstekelijke, tegendraadse én grappige voorstelling geschikt voor iedereen van 7 jaar en ouder.

“Iedereen heeft een eigen verhaal, goed of slecht, en ik vind dat die verhalen gehoord moeten worden. Misschien herken jij je erin… en dat laat zien dat niemand alleen is!” – Jan, acteur

Kom jij kijken in Cultuurhuis Garenspinnerij?
Try-out
op vrijdag 16 december | 20:00 uur
Dernière
op zaterdag 14 januari | 19:30 uur
Dernière
op zondag 15 januari | 15:00 uur
Prijs: kinderen tot 18 jaar: € 7,50 | volwassenen €10,-

Reserveer je kaartje voor “Een Wintervertelling!” hier

Lees ook: