Skip to content

Over ons

Wij bouwen aan een compleet vernieuwd Jeugdtheaterhuis in Cultuurhuis Garenspinnerij te Gouda! Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 oktober vieren we ons 30-jarig bestaan met de feestelijke opening. Het nieuwe huis is straks (bijna) elke dag open.

Dompel je onder in de wereld van de verbeelding….

Pak een decorstuk, kies een kostuum, licht uit, spot aan… en toneelspelen maar! Of bedien het licht in het minitheater. Schrijf je eigen toneelstukje, verdwaal in de superboekenkast of maak je eigen video in de studio met green screen. Filosofeer met anderen of kijk toffe filmpjes in de minibioscoop. Maak vrienden. Verwonder je. Kijk rond en luister… Een wereld waar je theaterhart sneller van gaat kloppen!

Dat en nog veel meer is onze nieuwe Theaterwereld.

Iedereen van 7 tot 21 jaar kan bijna iedere dag terecht in ons nieuwe Jeugdtheaterhuis vol avontuur, fantasie en theater. Stel helemaal je eigen programma samen en koop een kaartje voor een hele of halve middag.

Verder zijn er musical- en theaterlessen voor iedereen van 4 t/m 12 jaar waarin we, in blokken van 7 weken, de wereld van theater en musical in duiken. Voor jongeren van 12 tot 21 jaar zijn er de ActeerLABs en Productiegroepen. In seizoen 2021/2022 gaat ook de nieuwe, parttime Vooropleiding van start, speciaal voor ambitieuze jongeren die van toneel of musical hun vak willen maken.

Bekijk hier alle activiteiten in de kalender

Stichting Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland: alle locaties

De centrale organisatie van het Jeugdtheaterhuis is gevestigd in Cultuurhuis Garenspinnerij te Gouda. Van daaruit we verzinnen, ontwikkelen en voeren we activiteiten uit in Gouda, maar ook in Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Capelle aan den IJssel, Krimpenerwaard, Leiden en Maassluis.

Alle informatie over onze andere leslocaties vind je op www.jeugdtheaterhuis.nl

Leerlingen van het JTH opgelet!

Ben jij leerling van het Jeugdtheaterhuis? Verzilver dan nu de kortingscode voor één middag/ avond Theaterwereld op donderdag 21 oktober (voor 7 t/m 12 jaar) of vrijdag 22 oktober (voor 12 (brugklas) t/m 20 jaar). Check de mail die je van ons hebt ontvangen voor de code!

Reserveer snel je kaartje! Klik hier voor donderdag en klik hier voor vrijdag