Skip to content

Over ons

Dompel je onder in de wereld van de verbeelding… in het vernieuwde Jeugdtheaterhuis in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda!

De Theaterwereld

Pak een decorstuk, kies een kostuum, licht uit, spot aan… en toneelspelen maar! Of bedien het licht in het minitheater. Schrijf je eigen toneelstukje, verdwaal in de superboekenkast of maak je eigen video in de studio met green screen. Kijk grappige filmpjes in de minibioscoop. Maak vrienden. Verwonder je. Een wereld waar je theaterhart sneller van gaat kloppen!

Dat en nog veel meer is onze TheaterwereldIedereen van 7 t/m 12 jaar kan bijna iedere dag terecht in het vernieuwde Jeugdtheaterhuis vol avontuur, fantasie en theater. Koop een kaartje voor een middag wanneer het jou uitkomt voor maar 7,50.

 Musical- en Theaterlessen

Verder zijn er musical- en theaterlessen voor iedereen van 4 t/m 12 jaar waarin we, in blokken van 7 weken, de wereld van theater en musical in duiken. Voor jongeren van 12 tot 21 jaar zijn er de ActeerLABs en Productiegroepen.

Bekijk hier alle activiteiten in de kalender

Jeugdtheaterhuis: in heel Zuid-Holland

De centrale organisatie van het Jeugdtheaterhuis is gevestigd in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda. We ontwikkelen en voeren activiteiten uit in Gouda, maar ook in Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Capelle aan den IJssel, Krimpenerwaard, Leiden en Maassluis.

Alle informatie over onze andere leslocaties vind je op www.jeugdtheaterhuis.nl

Meedoen: 7 weken musical- of theaterles!

Meteen na de meivakantie gaan de nieuwe reeksen van start! Heb jij zin in een korte reeks van 7 lessen Musical of Theater? Doe mee!

Of je nou ervaring hebt met acteren, zingen of dansen of niet: er zijn lessen voor iedereen van 4 t/m 20 jaar. We sluiten elke reeks af met een presentatie op het podium, en iedereen mag komen kijken! Schrijf je dus snel in!