Skip to content

Over ons

Dompel je onder in de wereld van de verbeelding in het Jeugdtheaterhuis in Gouda!

De Theaterwereld

Open op woensdag in de vakanties van 12.30 tot 17.30 uur | iedere keer een ander thema  | voor iedereen van 7 t/m 12 jaar (uit groep 4 t/m 8)

Ga je gang in onze toffe studio’s: je kunt er zoveel doen, maken en verzinnen! Ontwerpen, filosoferen en op de typemachine typen in het inspiratielokaal, je eigen video maken in de filmstudio met green screen en spelen, acteren, zingen of dansen in de theaterzaal. Of plof neer in de minibioscoop. Je kunt ook een decor bouwen, het licht bedienen of verdwalen in de grote boekenkast. Of je nou inspiratie hebt of niet – onder begeleiding van de enthousiaste docent duik je in de Theaterwereld, een plek vol avontuur en fantasie!

Voor 15 euro kun je de hele middag meedoen van 12:30 tot 17:30 uur. Inloop tussen 12.15 en 13.15 uur. Bekijk de komende edities in de agenda en koop je kaartje!

Theaterlessen

Verder zijn er Theaterlessen, ActeerLABs en Productiegroepen voor iedereen van 4 t/m 20 jaar. Je kun op vier momenten in het jaar instromen. Zin in toneelles? Bekijk alle lessen in de kalender en schrijf je in!
Eerst een keertje proberen? Mail voor een proefles naar info@jeugdtheaterhuis.nl.

Jeugdtheaterhuis: in heel Zuid-Holland

De centrale organisatie van het Jeugdtheaterhuis is gevestigd in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda. We ontwikkelen en voeren activiteiten uit in Gouda, maar ook in Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Capelle aan den IJssel, Krimpenerwaard, Leiden en Maassluis.

Alle informatie over onze andere leslocaties vind je op www.jeugdtheaterhuis.nl

Meedoen: 7 weken musical- of theaterles!

Schrijf je in voor het nieuwe seizoen! Ook de Theaterlessen in Gouda vind je op onze vernieuwde website

jeugdtheaterhuis.nl